Monday

Jag vaknade med så mycket energi idag. När jag har sådan här energi snurrar huvudet av idéer. Allt som känns tveksamt klarnar. Sedan kan det svänga lika snabbt och bli tveksamt igen.. Försöker få tag i Mika (andra halvan av Wima Photography) men jag antar att hon redan är ute på fotouppdrag. Idag är min plan att redigera, gå på yoga och planera mat och handla inför veckan. Vi har nytt bröllop att fota i helgen så jag ska nog vara i Lund till på torsdag sedan åka en sväng upp till Göteborg. Känns helt magiskt kul att vi i princip är fullbokade med bröllop hela sommaren. Hur galet är inte det? Det är så kul att kunna leva på något som vi har skapat helt själva. Jag kommer ihåg när jag och Mika satt och drack te i Bovallstrand för drygt två år sedan och kom på idén att starta företag tillsammans. Det kändes så självklart direkt. Konstigt att vi inte hade tänkt på det tidigare egentligen. IMG_9453 IMG_9455 IMG_9460 En liten syster som vilar i soffan. IMG_9461

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *