Chiafrukost, yogatankar och Lisa Ekdahl

När jag slår upp ögonen på morgonen så riktigt längtar jag till yogan. Vilken känsla det är! Det är något speciellt med träningsformen som tilltalar mig. Jag brukar alltid komma tidigt till passen och sätta mig längst bak i den lilla träningssalen bakom en pelare vid sidospegeln. Det har blivit lite som min plats där i hörnet där jag laddar upp energi och släpper taget om alla måsten. Yoga blir en avkoppling för sinnet, ett sätt för mig att varva ner, samtidigt som kroppen får styrke- och smidighetsträning. Jag upplever resultat efter bara några veckor! Det är också en frånvaro av krav som känns så befriande. Jag känner att jag kan släppa mycket prestation i rummet och tillåta mig själv att bara finnas till. Att njuta av och vara tacksam över min kropp och min förmåga till rörelse och flöde. Det är så skönt att ge sig den tiden, att stanna upp och att vara tacksam över sin kropp och existens. Jag har börjat titta runt på olika yogaresor som man kan göra. Hur härligt hade det inte varit att åka iväg till en spännande ny plats och investera i sig själv och sin träning? DSC01544Min frukost imorse: chiapudding med mandelmjölk, toppad med banan och kiwi

Det jag lyssnar på mest just nu. Ända sedan jag var liten så har jag älskat att lyssna på Lisa Ekdahl. Jag är uppvuxen med hennes visor och det är så roligt att fler och fler har fått upp ögonen för hennes musik sedan hon var med i Så mycket bättre. Jag minns när mamma och pappa spelade Vem vet hemma i vårt radhus där jag växte upp, jag kan inte varit mer än 3 år. Minnena från den låten tillhör alltså några av mina allra första minnen.

Det har blivit lite ändrade planer för mig och jag kommer inte åka till Göteborg förrän imorgon. Hoppas ni får en fin torsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *