Spring

Idag är det vår i Lund! Solen skiner, det doftar annorlunda i luften och det är för varmt för att ha min vinterjacka. Så underbart! Joel är dessvärre sjuk så jag pysslar om honom här hemma. Jag har varit och köpt en massa nyttigheter och allt som hade med förkylning att göra var på extrapris i affären. Han är alltså inte ensam om att vara sjuk denna tiden på året.. DSC01508 Vitt spirulinate DSC01509 DSC01512 IMG_7168 Jag har så mycket energi och ska snart iväg på ett gympass med Sofia. Det finns inget bättre än att träna, att få ur sig all överskottsenergi och känna att kroppen blir starkare och mer rörlig. Det är ju inget nytt att man mår både fysiskt och psykiskt bättre av att få in de där träningspassen i vardagen. DSC01539 Joel älskar blåbär i allt, dessa har jag köpt så att vi ska kunna göra egen ”blåbärsmjölk” nu när han är sjuk.. haha. DSC01514 DSC01513

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *