Bröllopsdags

I övermorgon så åker jag till Göteborg eftersom jag och Mika ska fota bröllop i helgen. Vi har även ett annat fotoprojekt på gång som aldrig lyckas bli av men nu hoppas jag på att vi ska få till det. Berättar mer om det senare. Jag ska passa på att träffa familjen och bo lite i lägenheten hos Felicia och även hos mamma och pappa. Mysigt!! Senast jag mellanlandade i Göteborg så bodde jag hos Felicia. Vi satt i hennes soffa i köket, pratade ikapp om allt möjligt, åt sushi och sedan piggelinglass. Sådana myskvällar med henne är det bästa jag vet, tänk att jag fick turen att få just henne som syster <3

Jag är också så taggad på att fota bröllop och allt som hör till det. Det var ett tag sedan nu och det känns.  

IMG_0529Koncentrationen som uppstår när jag ska fota ringar med macro.. IMG_0591 IMG_137514O8A1241-830x5534O8A8358-copy4O8A8391-copy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *