Friday

Förlåt för dålig uppdatering här på bloggen. Nu har jag några bilder från senaste fotograferingen som jag kan visa! Ikväll ska Joel laga middag åt mig och vi ska dricka rödvin och äta ost. Favorit i repris från förra helgen. Imorgon så ska vi på en stor fest här i Lund. Jag måste klura lite på vad jag ska ha på mig.. Tänkte att jag för en gång skull inte ska slänga på mig något i sista minuten. Vi får väl se om jag lyckas, haha! IMG_9561 copy 4O8A0450 copy 4O8A0581 copy 4O8A0372 copy 4O8A0637 copyJag är så nöjd med den här bilden ovan. Vi fick verkligen till ett härligt ljus trots att det var en vägg utan fönster bakom oss. Vi brukar inte fota med blixtar så ofta eftersom vi gillar naturlig ljussättning och alltid strävar efter det. Denna gången hade vi dock inget val men det blev ett fantastiskt resultat trots allt!   4O8A0743 copy 4O8A0563-3 copyVem vill inte jobba på detta företaget? Så härlig stämning och så mysigt kontor.4O8A07584O8A0513Vi tog även svartvita profilbilder mot vit bakgrund på all personal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *