Tavlor

TillväggenHär är två förslag till tavlor som vi kanske ska sätta upp i vardagsrummet. Motivet är vår gata fast från olika vinklar och årstider. Vi har inte bestämt vilken som vi vill ha av dem än. Jag gillar den till höger mer tror jag men den ljusare till vänster kommer nog göra sig bäst på väggen här hemma. Vilken tycker ni?

Jag kom på en liten idé om att alla de bilder som jag väljer att printa ut och göra tavlor av ska namnges på olika språk. Bilden till vänster är döpt till ”Sensommar” på franska. Det var efter en sensommarfestival i Lund som jag och Joel började träffas, därav namnet. Känns lite romantiskt att det står skrivet någonstans i vårt hem. Till höger är bilden döpt till ”Höstdag” på spanska. Behöver jag ens förklara mitt val av språk där? Jag har ju blivit lite galen i det språket sedan Grand Hotel.. <3

2 Thoughts.

    • Tack <3 Jo det var tanken från början men det ser lite konstigt ut att hänga två bilder på samma gata bredvid varandra kanske? 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *