Utbildningsterapi

Nu har jag bokat ett första möte med en psykodynamiskt inriktad psykolog som jag fått rekommendationer att gå till. På psykologprogrammet så ingår femtio timmar utbildningsterapi där syftet är att få ökad förståelse för sig själv och sin egen sociala och psykologiska historia. Det sker alltså ett utforskande av egna värderingar och mål, samt beteende- och tankemönster. Detta för att bli en bättre terapeut i mötet med framtida klienter. Jag har tjugo timmar kvar av min utbildningsterapi och jag ser fram emot att fördjupa kunskapen om mig själv. För mig så bidrar nya insikter och förståelse till ökad balans i tillvaron. Det tar jag tacksamt emot.

Jag önskar er en fin och harmonisk söndag!4O8A7891 IMG_0068

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *