Godmorgon

Idag är det slutspurt innan jag kan ta helg. Jag och Joel har som mål att få ordning på allt som ska in till arbetsrummet innan Sofia flyttar ut på måndag. Tur att hon inte flyttar så långt. Tre minuter från vår lägenhet för att vara exakt. Jag blir så bortskämd när det kommer till att bo nära mina vänner här i Lund. I helgen ska jag och Mika lägga upp planer inför bröllopsmässan i Malmö. Är så taggad!!

Hoppas ni får en underbar fredag! DSC00149 copyJag längtar efter att springa runt och fota härliga brudskålsmingel och sno med mig brudpar ut under middagen för att ta några vackra bilder i solnedgången. Världens bästa sommarjobb.  img_5765 img_5766 img_5772 4o8a0119 4o8a0110 4o8a1562IMG_9930

1 Thought.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *