Nyårslöften 2017

Nu tänkte jag lista mina nyårslöften inför 2017. Jag vill nog hellre skriva riktlinjer än löften egentligen. Jag lovar inget utan mer strävar efter mer eller mindre av något. Ordningen är ingen hierarkisk ordning utan jag har listat allt lite hur som.

1. Utveckla Wima Photography

Det har varit ett extremt händelserikt år med mitt och Mikas företag. Jag är så tacksam över alla fantastiska människor vi har träffat under året och den framgång vi har haft. Inför nästa sommar har vi fullt med bokningar vilket känns fantastiskt. Målet 2017 är att bli bättre på att marknadsföra oss på Facebook och Instagram. Vi är faktiskt riktigt dåliga med att uppdatera. Det har ju gått bra trots det, men tänk vad många fler uppdrag vi kan få om vi är lite mer strukturerade i vår marknadsföring. Ytterligare en sak jag tänkt på är att jag och Mika måste bli bättre på att fira det som går bra. Det är lätt att fokusera på utvecklingsmöjligheter och glömma bort att njuta. Vi ska stå på bröllopsmässan i Malmö i februari vilket blir spännande. Skånska bröllopsmiljöer har jag sett fram emot att fota i. IMG_8793 IMG_8700-24o8a0358

1: Blogga mer. 

Jag har bloggat fram och tillbaka under årens lopp, framförallt när jag var yngre. Lite olika forum och olika portaler har det blivit. Av några olika anledningar så tog det emot att starta upp den här bloggen. Jag var osäker på vad mitt syfte med att blogga var, varför jag ville det och om jag skulle må bra av det. En annan fråga jag ställde mig var om det går det bra att kombinera bloggande och psykologyrket. Inom vissa psykologiska skolor bör nämligen helst psykologen vara anonym. Det blir svårare och svårare i vår nutid kan man tycka.

Tillslut startade jag upp den här bloggen, trots alla men. Jag känner mig så nöjd och glad över det beslutet. Det känns skönt att ha gått på min magkänsla. Jag blir glad av att blogga så det kommer bli mer av det under 2017. Jag vill försöka inrikta bloggen mer på psykologi och hälsa under detta året, eftersom det är något jag brinner så mycket för. Det är roligt att ha en plats där jag kan samla tankar, bilder och minnen på. cropped-blogg-1.jpg

3. Strukturera kost och träning

Klassiska nyårslöftet. Jag är bra på att ta hand om mitt inre på många sätt. Jag försöker följa mina drömmar, blir sällan stressad och unnar mig lugna stunder i perioder med mycket att göra. Kunskap om psykologiska processer hjälper mig att undvika destruktiva tankemönster etc. Däremot har jag under senaste tiden varit sämre på att ta hand om kroppen. Träning och kost har fått komma lite i andra hand ett tag och nu har jag bestämt mig för att prioritera detta i mycket större utsträckning under 2017. Ni ska få följa mig på den resan. IMG_2287 copydsc00039-2 dsc00040-2

4. Läsa böcker om psykoterapi

Jag vill fördjupa mig ännu mer i psykodynamisk terapi den här terminen. Jag har haft KBT som inriktning i ett år nu och det ska bli kul att testa ett annat perspektiv. Så spännande!

5. ”Inreda” lägenheten

Jag och Joel har som gemensamt projekt under våren att fixa till lägenheten ännu mer. Jag ser så mycket fram emot det. Det är roligt att båda är intresserade av inredning och att vi kan göra det tillsammans. Vi ska sätta upp lite bilder som jag tagit på gatan utanför, fixa till i vårt sovrum i arbetsrummet och mycket mer. Lägenheten är en trea på 63 kvadrat så det är lite yta att jobba med. IMG_9542 copy

Jag insåg precis att den här listan skulle kunna bli oerhört lång, haha. Jag ska stoppa här känner jag.

Hoppas er söndag blir härlig och att ni får njuta av lite ledighet. Det får inte jag. Statistiktentan närmar sig och jag kommer sitta med variansanalys i SPSS..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *