Planering och struktur

Att planera en hel termin är inte helt lätt. Jag har nog aldrig någonsin varit så här strukturerad. Det känns så avstressande att för en gångs skull ha en bra överblick på det som ska göras. Jag vill verkligen kunna åka och hälsa på Joel i Utrecht vilket gör att jag tvingas planera lite mer än vad jag brukar. Det ska jag försöka fortsätta med. I helgen fotade Wima Photography två bröllop och nu har vi massor av redigering och leveranser som ligger framför oss. Psykologprogrammet är även det enormt tidskrävande den här terminen. Tidskrävande men spännande med mycket praktiska moment. Känns riktigt kul! Mitt i allt så vill jag träna och ta hand om mig själv. Jag har börjat bra med ordning och reda i lägenheten, nyttiga sallader och smoothies. Vi får se om det håller i sig. IMG_9473

IMG_9474IMG_9452IMG_9459

4O8A0745 4O8A0978 copy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *